CALIFORNIA GOURMET MENIU

AUSTRĖS/ OYSTERS  €
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU  JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU:  MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.)
CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS)
3.50 
UŽKEPTA AUSTRĖ „CASINO“ SU VĖŽIŲ UODEGĖLĖMIS IR PARMIDŽANU (1 VNT.)
OYSTER CASINO WITH CRAYFISH TAILS AND PARMIGIANO (1 PCS)
8.00
UŽKEPTA AUSTRĖ „ROCKEFELLER“ SU ŠPINATAIS (1 VNT.)
OYSTER ROCKEFELLER STYLE (1 PCS)
8.00
 MŪSŲ „TARTARE“/ OUR TARTARES €
SILPNAI SŪDYTOS LAŠIŠOS „TARTARE“ IR ŠVELNUS RIKOTOS-KRAPŲ KREMAS
LIGHTLY SALTED SALMON TARTARE AND RICOTTA-DILL CREAM
6.90
RAUSVOJO TUNO „TARTARE“ SU RIEŠUTŲ ALIEJUMI, JŪROS DUMBLIŲ  SALOTOS
PINK TUNA TARTARE WITH NUT OIL, SEAWEED SALAD
12.30
ARKLIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU GRŪDĖTOMIS GARSTYČIOMIS, PUTPELĖS KIAUŠINIU, KEPTI ARTIŠOKAI
HORSE MEAT FILLET TARTARE WITH GRAINY DIJON MUSTARD, QUAIL EGG, ROASTED ARTICHOKES
11.80
JAUTIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU  MARINUOTOMIS DARŽOVĖMIS, KEPTOS „BABY“ BULVĖS
BEEF FILLET TARTARE WITH MARINATED VEGETABLES, ROASTED BABY POTATOES       
11.80 
ELNIENOS „TARTARE“ SU MIŠKO GRYBAIS, UOGOMIS IR RUGINE DUONA
VENISON TARTARE WITH FOREST MUSHROOMS, BERRIES AND RYE-BREAD
12.40 
 ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI/ COLD APPETISERS €
ANČIŲ KEPENĖLIŲ PAŠTETAS „FOIE-GRAS“ SU FIGOMIS, FIGŲ DŽEMU, KVIETINĖS DUONOS SKREBUČIU
DUCK LIVER PÂTÉ FOIE-GRAS WITH FIGS, FIG JAM, TOASTED WHEAT BREAD 
 8.60
JAUTIENOS KARPAČAS SU BALTO VYNO IR ČILI PADAŽU, PARMIDŽANO DROŽLĖMIS
BEEF CARPACCIO WITH WHITE WINE AND CHILI SAUCE, PARMIGIANO SHAVINGS
 11.80
BUROKĖLIŲ, OŽKOS SŪRIO IR KEDRINIŲ PINIJŲ SALOTOS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS SLYVOMIS
BEETROOT, GOAT CHEESE AND PINE NUTS SALAD WITH BRANDIED PLUMS
 6.30
 AVOKADO, GRAŽGARSTĖS, IR GORGONCOLOS SŪRIO SALOTOS SU VYTINTU SERANO KUMPIU, MEDAUS IR JOGURTO PADAŽU
AVOCADO, RUCOLA AND GORGONZOLA CHEESE SALAD WITH DRY-CURED SERRANO HAM, HONEY AND YOGURT SAUCE
 8.20
KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI/ HOT APPETISERS €
JŪROS ŠUKUTĖS, KEPTI SMIDRAI IR BULVIŲ-SALIERŲ KREMAS
SEA SCALLOPS, ROASTED ASPARAGUS, POTATOE-CELERY CREAM
 9.60
KEPTOS RIEBIOSIOS ANTIENOS KEPENĖLĖS „FOIE-GRAS“, KARAMELIZUOTI PERSIKAI IR ŠVIEŽIOS UOGOS
ROASTED DUCK LIVER FOIE-GRAS, CARAMELIZED PEACHES AND FRESH BERRIES
 12.10
RAVIOLIAI ĮDARYTI TRIJŲ RŪŠIŲ RIEŠUTAIS, SŪRIO PADAŽE
RAVIOLI STUFFED WITH THREE KINDS OF NUTS IN CHEESE SAUCE
 7.60
RAVIOLIAI ĮDARYTI ĖRIENA SU PARMIDŽANO SŪRIU IR „DEMI-GLACE“ PADAŽU
RAVIOLI STUFFED WITH LAMB, PARMIGIANO CHEESE AND DEMI-GLACE SAUCE
 8.80
BULVIŲ IR SALIERŲ PIURĖ SU VĖŽIŲ UODEGĖLĖMIS
POTATOE AND CELERY PUREE WITH CRAYFISH TAILS
 3.20
 KARŠTI PATIEKALAI/ HOT COURSES €
OTO FILĖ SU BALTO VYNO IR ŠALOT PADAŽU, KEPTI POMIDORAI  IR KVINOJOS SĖKLOS
HALIBUT FILLET WITH WHITE WINE-SHALLOT SAUCE, ROASTED TOMATOES,  QUINOA SEEDS
 11.80
ROŽINIO TUNO FILĖ SU APELSINŲ PADAŽU, KEPTI ARTIŠOKAI IR SMIDRAI
PINK TUNA FILLET WITH ORANGE SAUCE, ROASTED ARTICHOKES AND ASPARAGUS
 16.10
AŠTUONKOJIS KEPTAS ANT GROTELIŲ, KEPTOS „BABY“ BULVĖS, CITRUSINIS PESTO PADAŽAS
GRILLED OCTOPUS, ROASTED BABY POTATOES, CITRUS PESTO
 14.60
ĖRIUKO RUMP STEIKAS SU BULVIŲ GRATINU IR KEPTOMIS PAPRIKOMIS
LAMB RUMP STEAK WITH ROASTED BELL PEPPERS AND POTATO GRATIN
 14.20
ANTIENOS FILĖ SU KARAMELIZUOTAIS KAŠTONAIS, SPANGUOLIŲ PADAŽU, KUSKUSAS
DUCK FILLET WITH CARAMELIZED CHESTNUTS, CRANBERRIES SAUCE, COUSCOUS
 15.60
ELNIENOS KEPSNYS SU KADAGIŲ IR ČIOBRELIŲ PADAŽU, BULVIŲ GRATINU, TRAŠKIOMIS MINI DARŽOVĖMIS
VENISON STEAK WITH JUNIPER BERRIES - THYME SAUCE, POTATO GRATIN, CRUNCHY MINI VEGETABLES
 17.80
 DESERTAI/ DESSERTS €
GAIVUS MANGO PYRAGAS SU ŠVIEŽIOMIS UOGOMIS IR APELSINŲ PUDRA
LIGHT MANGO PIE WITH FRESH BERRIES AND POWDERED ORANGE
 5.80
ŠOKOLADINIS TORTUKAS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS VYŠNIOMIS
CHOCOLATE CAKE WITH BRANDIED SWEET CHERRIES 
 6.40
ŠERBETAS SU APELSINŲ CUKATAIS
SORBET WITH CANDIED ORANGE SLICES
 4.90



© 2017 All rights reserved www.california.lt

 .