AUSTRĖS / OYSTERS  €
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU  JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU:  MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.)
CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS)
3.90 
UŽKEPTA AUSTRĖ „CASINO“ SU VĖŽIŲ UODEGĖLĖMIS IR PARMIDŽANU (1 VNT.)
OYSTER CASINO WITH CRAYFISH TAILS AND PARMIGIANO (1 PCS)
8.50
UŽKEPTA AUSTRĖ „ROCKEFELLER“ SU ŠPINATAIS (1 VNT.)
OYSTER ROCKEFELLER STYLE (1 PCS)
8.50
SRIUBOS / SOUPS
TRUMŲ IR BARAVYKŲ SRIUBA, PATEIKIAMA SU PRANCŪZIŠKU SKREBUČIU IR BALTAISIAIS TRUMAIS 
TRUFFLE AND WILD BOLETUS SOUP SERVED WITH FRENCH TOAST AND WHITE TRUFFLES
 10.30
ITALIŠKA DARŽOVIŲ SRIUBA – GENOVIETIŠKA MINESTRONE
ITALIAN VEGETABLE SOUP MINESTRONE ALLA GENOVESE
 7.20
 MŪSŲ „TARTARE“/ OUR TARTARES €
SILPNAI SŪDYTOS LAŠIŠOS „TARTARE“ IR ŠVELNUS RIKOTOS-KRAPŲ KREMAS
LIGHTLY SALTED SALMON TARTARE AND RICOTTA-DILL CREAM
11.90
RAUSVOJO TUNO „TARTARE“ SU KEPTA MARINUOTA PAPRIKA IR AVOKADU
PINK TUNA TARTARE WITH ROAST MARINADE PAPRIKA AND AVOCADO
12.60
SVIESTAŽUVĖS "TARTARE" SU BALZAMIKO IKRAIS
BUTTERFISH TARTARE WITH BASIL CAVIAR
9.50
JAUTIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU  MARINUOTOMIS DARŽOVĖMIS, KEPTOS „BABY“ BULVĖS
BEEF FILLET TARTARE WITH MARINATED VEGETABLES, ROASTED BABY POTATOES       
13.20 
ELNIENOS „TARTARE“ SU MIŠKO GRYBAIS, UOGOMIS IR RUGINE DUONA
VENISON TARTARE WITH FOREST MUSHROOMS, BERRIES AND RYE-BREAD
13.90 
 ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI / COLD APPETISERS €
ANČIŲ KEPENĖLIŲ PAŠTETAS „FOIE-GRAS“ SU FIGOMIS, FIGŲ DŽEMU, KVIETINĖS DUONOS SKREBUČIU
DUCK LIVER PÂTÉ FOIE-GRAS WITH FIGS, FIG JAM, TOASTED WHEAT BREAD 
 10.80
JAUTIENOS KARPAČAS SU BALTO VYNO IR ČILI PADAŽU, PARMIDŽANO DROŽLĖMIS
BEEF CARPACCIO WITH WHITE WINE AND CHILI SAUCE, PARMIGIANO SHAVINGS
 12.50
BUROKĖLIŲ, OŽKOS SŪRIO IR KEDRINIŲ PINIJŲ SALOTOS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS SLYVOMIS
BEETROOT, GOAT CHEESE AND PINE NUTS SALAD WITH BRANDIED PLUMS
 9.20
AVOKADO, BABY ŠPINATŲ BEI LENGVAI RŪKYTOS ANTIENOS FILĖ SALOTOS SU KARAMELIZUOTAIS  GRAIKINIAIS  RIEŠUTAIS BEI MIŠKO UOGOMIS
AVOCADO, BABY SPINACH AND SMOKED DUCK FILLET SALAD WITH CARAMELIZED WALNUTS AND WILD BERRIES
 10.60
KREVEČIŲ KARPAČAS SU ROŽINIAIS PIPIRAIS IR CITRUSINĖMIS SALOTOMIS
SHRIMP CARPACCIO WITH ROSE PEPPER AND CITRUS FRUIT SALAD
 12.00
KLASIKINĖS „WALDORF“ SALOTOS SU SALIERAIS, OBUOLIAIS, VYNUOGĖMIS, GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS IR NAMŲ GAMYBOS MAJONEZU
CLASSIC SALAD WALDORF WITH CELERY, APPLES, WALNUTS AND HOMEMADE MAYONNAISE

6.00
KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI / HOT APPETISERS €
JŪROS ŠUKUTĖS, KEPTI SMIDRAI IR BULVIŲ-SALIERŲ KREMAS
SEA SCALLOPS, ROASTED ASPARAGUS, POTATOE-CELERY CREAM
 13.90
KEPTOS RIEBIOSIOS ANTIENOS KEPENĖLĖS „FOIE-GRAS“, KARAMELIZUOTI PERSIKAI IR ŠVIEŽIOS UOGOS
ROASTED DUCK LIVER FOIE-GRAS, CARAMELIZED PEACHES AND FRESH BERRIES
 15.30
RAVIOLIAI ĮDARYTI TRIJŲ RŪŠIŲ RIEŠUTAIS, SŪRIO PADAŽE
RAVIOLI STUFFED WITH THREE KINDS OF NUTS IN CHEESE SAUCE
 8.20
RAVIOLIAI SU ĖRIENA SU DEMI-GLACE PADAŽU IR PARMEZANO SŪRIU
RAVIOLI WITH LAMB WITH DEMI-GLACE SAUCE AND PARMIGIANO CHEESE
 8.20
RAVIOLIAI SU ANTIENOS RIEBIŲJŲ KEPENĖLIŲ ĮDARU, FOIE-GRAS PADAŽAS
RAVIOLI STUFFED WITH FOIE-GRAS
 18.00
 MIDIJOS / MUSSELS - 1 KG  €
PATIEKIAMA SU PRANCŪZIŠKA BAGETE IR PADAŽU PASIRINKTINAI: BALTOJO VYNO PADAŽAS/ ČIORIZO RAUDONO VYNO PADAŽAS/ „DANABLU“ SŪRIO PADAŽAS 
SERVED WITH FRENCH BAGUETTE AND A SAUCE OF YOUR CHOICE: WHITE WINE SAUCE/ CHORIZO-RED WINE SAUCE/ DANABLU CHEESE SAUCE
 15.80
 KARŠTI PATIEKALAI / HOT COURSES  €
AMERIKIETIŠKAS RIB EYE STEAK (450g), DARŽOVĖS KEPTOS ANT GROTELIŲ IR JUODŲJŲ PIPIRŲ PADAŽAS
AMERICAN RIB EYE STEAK (450g), GRILLED VEGETABLES AND BLACK PEPPER SAUCE
 52.00
BRANDINTOS JAUTIENOS IŠPJOVOS KEPSNYS(200g),  DEMI-GLACE PADAŽAS IR DARŽOVĖS KEPTOS ANT GROTELIŲ 
BEEF STEAK (200g), DEMI-GLACE SAUCE AND  GRILLED VEGETABLES
 20.60
ELNIENOS KEPSNYS(200g) SU KADAGIŲ IR ČIOBRELIŲ PADAŽU, BULVIŲ GRATINU, TRAŠKIOMIS MINI DARŽOVĖMIS
VENISON STEAK(200g) WITH JUNIPER BERRIES - THYME SAUCE, POTATO GRATIN, CRUNCHY MINI VEGETABLES
 24.30
ĖRIUKO RUMP STEIKAS(200g) SU BULVIŲ GRATINU IR KEPTOMIS PAPRIKOMIS
LAMB RUMP STEAK(200g) WITH ROASTED BELL PEPPERS AND POTATO GRATIN
 16.80
ANTIENOS FILĖ SU KARAMELIZUOTAIS KAŠTONAIS, SPANGUOLIŲ PADAŽU, KUSKUSAS
DUCK FILLET WITH CARAMELIZED CHESTNUTS, CRANBERRIES SAUCE, COUSCOUS
 16.60
RAUSVOJO TUNO FILĖ SU RAUDONŲJŲ APELSINŲ PADAŽU, KEPTI ARTIŠOKAI IR SMIDRAI
PINK TUNA FILLET WITH BLOOD ORANGE SAUCE, ROASTED ARTICHOKES AND ASPARAGUS
 16.30
OTO FILĖ SU BALTO VYNO IR ŠALOT PADAŽU, KEPTI POMIDORAI  IR KVINOJOS SĖKLOS
HALIBUT FILLET WITH WHITE WINE-SHALLOT SAUCE, ROASTED TOMATOES,  QUINOA SEEDS
 17.50
AŠTUONKOJIS KEPTAS ANT GROTELIŲ, KEPTOS „BABY“ BULVĖS, CITRUSINIS PESTO PADAŽAS
GRILLED OCTOPUS, ROASTED BABY POTATOES, CITRUS PESTO
 22.10
PATAGONIJOS KALMARAS KEPTAS ANT ŽARIJŲ, BULVIŲ-SALIERŲ PIURĖ IR ČIORIZO ALIEJUS 
GRILLED PATAGONIA SQUID, POTATOE-CELERY PUREE AND CHORIZO OIL                                          
 18,50
ATLANTO OMARAS SU KEPTOMIS “BABY” BULVYTĖMIS ŽOLELIŲ SVIESTE, SAULĖGRAŽŲ DAIGAIS IR CITRUSINIU PESTO
ATLANTIC LOBSTER WITH ROASTED BABY POTATOES IN HERB BUTTER, SUNFLOWER SEEDLINGS ANDCITRUS PESTO
Market
Price
 DESERTAI / DESSERTS €
ŠOKOLADINIS TORTUKAS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS VYŠNIOMIS
CHOCOLATE CAKE WITH BRANDIED SWEET CHERRIES 
 7.20
MORENGINIS PYRAGAITIS SU MIŠKO UOGOMIS "PAVLOVA STYLE"
"PAVLOVA STYLE" MERINGUE CAKE WITH WILD BERRIES
 6.50
GAIVUS MANGO PYRAGAS SU ŠVIEŽIOMIS UOGOMIS IR APELSINŲ PUDRA
LIGHT MANGO PIE WITH FRESH BERRIES AND POWDERED ORANGE
 7.80
"CALIFORNIA DREAM" - JOGURTO-MEDAUS DESERTAS SU ŽEMUOGĖMIS
"CALIFORNIA DREAM" - STRAINED YOGURT-HONEY DESSERT WITH WILD STRAWBERRIES
 6.80
© 2017 All rights reserved www.california.lt

 .