BREAKFAST / PUSRYČIAI VII-IV 8:00-12:00 V 11:00-15:00 VI 11:00-15:00 | € |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai Florentine (topped with spinach) Florentinas (su špinatais) | 9,60 |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai Benedict (Polar bread topped with beef ham or pork bacon and Hollandaise sauce) Benediktas (su Olandišku padažu, jautienos kumpiu arba šonine ant poliarinės bandelės) | 9,20 |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai California Classic (su tigrinėmis krevetėmis ir čiorizo pabarstukais) California Classic (with tiger shrimps and chorizo sprinkle) | 10,20 |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai Royale (with salmon and caviar) Karališkai (su sūdyta lašiša ir raudonaisiais ikrais) | 12,00 |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai Exquisite (with white truffles and champagne sauce, Parma ham) Exquisite (su baltų trumų ir šampano padažu bei Parmos kumpiu) | 12,00 |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai Imperial (su lengvai rūkytu unguriu ir juodaisiai Erškėto ikrais pateikiama su šampano taure) Imperial (with light smoked eel and black Sturgeon cavier served with a glass of Champagne) | 48,00 |
Croque monsieur Baked sandwich with beef ham or pork bacon between brioche slices topped with grated cheese Keptas sumuštinis su sūriu ir jautienos kumpiu arba šonine | 7,60 |
Croque madame Croque monsieur topped with fried egg Keptas sumuštinis su sūriu, jautienos kumpiu arba šonine ir keptu kiaušiniu | 8,20 |
Roasted chorizo, poached eggs, Portabello mushroom, goat cheese, bacon, cherry tomatoes, cornichons, toast Ciabatta Čiorizo dešrelės, be lukšto virti kiaušiniai, Portabello grybas, ožkos sūris, šoninė, kornišonai, vyšniniai pomidoriukai, skrudinta čiabata | 12,00 |
Crepe with curd and fresh berries Lietiniai blyneliai su varške ir šviežiomis uogomis | 7,60 |
Ravioli stuffed
with three kinds of nuts in cheese sauce Ravioliai įdaryti trijų rūšių riešutais sūrio padaže | 9,20 |