AUSTRĖS / OYSTERS  €
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU  JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU:  MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.)
CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS)
3.90 
UŽKEPTA AUSTRĖ „CASINO“ SU VĖŽIŲ UODEGĖLĖMIS IR PARMIDŽANU (1 VNT.)
OYSTER CASINO WITH CRAYFISH TAILS AND PARMIGIANO (1 PCS)
8.50
UŽKEPTA AUSTRĖ „ROCKEFELLER“ SU ŠPINATAIS (1 VNT.)
OYSTER ROCKEFELLER STYLE (1 PCS)
8.50
SRIUBOS / SOUPS
TRUMŲ IR BARAVYKŲ SRIUBA, PATEIKIAMA SU PRANCŪZIŠKU SKREBUČIU IR BALTAISIAIS TRUMAIS 
TRUFFLE AND WILD BOLETUS SOUP SERVED WITH FRENCH TOAST AND WHITE TRUFFLES
 9.80
ŽALIŲJŲ SMIDRŲ KREMINĖ SRIUBA SU DŽIOVINTO SERANO KUMPIO TRAŠKUČIU
ASPARAGUS CREAM SOUP WITH DRIED SERRANO HAM CHIPS
 7.90
 MŪSŲ „TARTARE“/ OUR TARTARES €
SILPNAI SŪDYTOS LAŠIŠOS „TARTARE“ IR ŠVELNUS RIKOTOS-KRAPŲ KREMAS
LIGHTLY SALTED SALMON TARTARE AND RICOTTA-DILL CREAM
7.50
RAUSVOJO TUNO „TARTARE“ SU RIEŠUTŲ ALIEJUMI, JŪROS DUMBLIŲ  SALOTOS
PINK TUNA TARTARE WITH NUT OIL, SEAWEED SALAD
12.90
ARKLIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU GRŪDĖTOMIS GARSTYČIOMIS, PUTPELĖS KIAUŠINIU, KEPTI ARTIŠOKAI
HORSE MEAT FILLET TARTARE WITH GRAINY DIJON MUSTARD, QUAIL EGG, ROASTED ARTICHOKES
14.50
JAUTIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU  MARINUOTOMIS DARŽOVĖMIS, KEPTOS „BABY“ BULVĖS
BEEF FILLET TARTARE WITH MARINATED VEGETABLES, ROASTED BABY POTATOES       
12.90 
ELNIENOS „TARTARE“ SU MIŠKO GRYBAIS, UOGOMIS IR RUGINE DUONA
VENISON TARTARE WITH FOREST MUSHROOMS, BERRIES AND RYE-BREAD
14.40 
 ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI / COLD APPETISERS €
ANČIŲ KEPENĖLIŲ PAŠTETAS „FOIE-GRAS“ SU FIGOMIS, FIGŲ DŽEMU, KVIETINĖS DUONOS SKREBUČIU
DUCK LIVER PÂTÉ FOIE-GRAS WITH FIGS, FIG JAM, TOASTED WHEAT BREAD 
 9.80
JAUTIENOS KARPAČAS SU BALTO VYNO IR ČILI PADAŽU, PARMIDŽANO DROŽLĖMIS
BEEF CARPACCIO WITH WHITE WINE AND CHILI SAUCE, PARMIGIANO SHAVINGS
 12.50
BUROKĖLIŲ, OŽKOS SŪRIO IR KEDRINIŲ PINIJŲ SALOTOS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS SLYVOMIS
BEETROOT, GOAT CHEESE AND PINE NUTS SALAD WITH BRANDIED PLUMS
 8.50
AVOKADO, BABY ŠPINATŲ BEI LENGVAI RŪKYTOS ANTIENOS FILĖ SALOTOS SU KARAMELIZUOTAIS  GRAIKINIAIS  RIEŠUTAIS BEI MIŠKO UOGOMIS
AVOCADO, BABY SPINACH AND SMOKED DUCK FILLET SALAD WITH CARAMELIZED WALNUTS AND WILD BERRIES
 9.80
KREVEČIŲ KARPAČAS SU ROŽINIAIS PIPIRAIS IR CITRUSINĖMIS SALOTOMIS
SHRIMP CARPACCIO WITH ROSE PEPPER AND CITRUS FRUIT SALAD
 10.50
KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI / HOT APPETISERS €
JŪROS ŠUKUTĖS, KEPTI SMIDRAI IR BULVIŲ-SALIERŲ KREMAS
SEA SCALLOPS, ROASTED ASPARAGUS, POTATOE-CELERY CREAM
 12.60
KEPTOS RIEBIOSIOS ANTIENOS KEPENĖLĖS „FOIE-GRAS“, KARAMELIZUOTI PERSIKAI IR ŠVIEŽIOS UOGOS
ROASTED DUCK LIVER FOIE-GRAS, CARAMELIZED PEACHES AND FRESH BERRIES
 14.30
RAVIOLIAI ĮDARYTI TRIJŲ RŪŠIŲ RIEŠUTAIS, SŪRIO PADAŽE
RAVIOLI STUFFED WITH THREE KINDS OF NUTS IN CHEESE SAUCE
 7.60
"TORTELLINI" SU ELNIENA IR KADAGIŲ UOGOMIS BEI MIŠKO MĖLYNIŲ PADAŽU
TORTELLINI WITH VENISON, JUNIPER BERRIES AND WILD BLUEBERRY SAUCE
 8.20
RAVIOLIAI SU ANTIENA IR ANTIENOS KEPENĖLIŲ ĮDARU, FOIE-GRAS PADAŽAS
RAVIOLI STUFFED WITH DUCK  MEAT AND DUCK LIVER,  FOIE-GRAS SAUCE
 9.30
 KARŠTI PATIEKALAI / HOT COURSES €
OTO FILĖ SU BALTO VYNO IR ŠALOT PADAŽU, KEPTI POMIDORAI  IR KVINOJOS SĖKLOS
HALIBUT FILLET WITH WHITE WINE-SHALLOT SAUCE, ROASTED TOMATOES,  QUINOA SEEDS
 14.50
ROŽINIO TUNO FILĖ SU APELSINŲ PADAŽU, KEPTI ARTIŠOKAI IR SMIDRAI
PINK TUNA FILLET WITH ORANGE SAUCE, ROASTED ARTICHOKES AND ASPARAGUS
 16.10
AŠTUONKOJIS KEPTAS ANT GROTELIŲ, KEPTOS „BABY“ BULVĖS, CITRUSINIS PESTO PADAŽAS
GRILLED OCTOPUS, ROASTED BABY POTATOES, CITRUS PESTO
 16.10
ĖRIUKO RUMP STEIKAS SU BULVIŲ GRATINU IR KEPTOMIS PAPRIKOMIS
LAMB RUMP STEAK WITH ROASTED BELL PEPPERS AND POTATO GRATIN
 15.90
ANTIENOS FILĖ SU KARAMELIZUOTAIS KAŠTONAIS, SPANGUOLIŲ PADAŽU, KUSKUSAS
DUCK FILLET WITH CARAMELIZED CHESTNUTS, CRANBERRIES SAUCE, COUSCOUS
 15.60
ELNIENOS KEPSNYS SU KADAGIŲ IR ČIOBRELIŲ PADAŽU, BULVIŲ GRATINU, TRAŠKIOMIS MINI DARŽOVĖMIS
VENISON STEAK WITH JUNIPER BERRIES - THYME SAUCE, POTATO GRATIN, CRUNCHY MINI VEGETABLES
 19.50
WAGYU STRIP STEAK (260g), SVIESTE KEPTI ŠPARAGAI IR DEMI GLACE PADAŽAS 
WAGYU STRIP STEAK (260g), BUTTER-FRIED ASPARAGUS AND DEMI GLACE SAUCE
 55.00
 DESERTAI / DESSERTS €
GAIVUS MANGO PYRAGAS SU ŠVIEŽIOMIS UOGOMIS IR APELSINŲ PUDRA
LIGHT MANGO PIE WITH FRESH BERRIES AND POWDERED ORANGE
 5.80
ŠOKOLADINIS TORTUKAS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS VYŠNIOMIS
CHOCOLATE CAKE WITH BRANDIED SWEET CHERRIES 
 6.50
MORENGINIS PYRAGAITIS SU MIŠKO UOGOMIS "PAVLOVA STYLE"
"PAVLOVA STYLE" MERINGUE CAKE WITH WILD BERRIES
 6.50
© 2017 All rights reserved www.california.lt

 .