WEEKEND BRUNCH / VĖLYVIEJI SAVAITGALIO PUSRYČIAI VI 12:00-15:00 | € |
You will get a plate with a variety of snacks and the main dish from à la carte menu on request. Everyone is treated with the glass of sparkling wine and a load of vitamins – freshly squeezed orange juice. Jūsų lauks įvairių užkandžių rinkinys, taip pat užsakomasis patiekalas. Svečius vaišiname taure gaivaus ir putojančio vyno bei vitaminų užtaisu — šviežiai spaustomis apelsinų sultimis. | 25,00 |
BREAKFAST all day / PUSRYČIAI visą dieną VII-IV 8:00-01:00 V 8:00-05:00 VI 8:00-03:00 | € |
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai Benedict (sourdough bread topped with condiments of your choice and Hollandaise sauce) Benediktas (su Olandišku padažu, Jūsų pasirinktais priedais ant sourdough duonelės) | 10,00 |
Poached egg
Royale
/ Be lukšto virtas kiaušinis Royale With lightly salted salmon and trout caviar on brioche bun, topped with Hollandaise sauce Su lengvai sūdyta lašiša, upėtakio ikrais, Hollandaise padažu ant sviestinės Brioche duonelės | 14,00 |
Poached egg
Exquisite
/ Be lukšto virti kiaušiniai Exquisite (with white truffles and champagne sauce, Parma ham and blanched asparagus) Exquisite (su baltų trumų ir šampano padažu, Parmos kumpiu bei blanširuotais smidrais) | 8,80 |
Ravioli
stuffed with three kinds of nuts in cheese sauce Ravioli įdaryti trijų rūšių riešutais sūrio padaže | 6,30 |
Croque monsieur Baked sandwich with beef ham or pork bacon between brioche slices topped with grated cheese Keptas sumuštinis su sūriu ir jautienos kumpiu arba šonine | 6,50 |
Croque madame Croque monsieur topped with fried egg Keptas sumuštinis su sūriu, jautienos kumpiu arba šonine ir keptu kiaušiniu | 6,80 |
Sausages, eggs, tomatoes, mushrooms, beans, bacon, toast bread Dešrelės, kiaušiniai, pomidorai, pievagrybiai, pupelės, šoninė, skrudinta duona | 8,50 |
Chorizo al vino Wine roasted chorizo sausage Vyne keptos čiorizo dešrelės | 6,60 |
Crepe with curd and fresh berries Lietiniai blyneliai su varške ir šviežiomis uogomis | 5,50 |
ACADEMIA de OSTRAS / AUSTRIŲ AKADEMIJA / OYSTERS ACADEMY / АКАДЕМИЯ УСТРИЦ | € |
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU: MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.) CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS) Улов дня: устрица "Tsarskaya", "Giillardeau" или "Bretagne", которая подается с черным хлебом, маслом и соусом на выбор: синего лука или имбирным (1 шт) | 3,90 |
Las Ostras Imperial (6pсs) Austrės IMPERIAL su juodaisiais ikrais ir šampanu Oysters IMPERIAL with black caviar and champagne Устрицы ИМПЕРИАЛ с черной икрой и шампанским | 105,00 |
Las Ostras Cazino al horno (1pсs) Užkepta austrė CASINO su vėžių uodegėlėmis Oven baked oyster CASINO with crayfish tails Запеченнaя устрицa КАЗИНО с раковыми шейками | 8,50 |
Las Ostras Rockefeller al horno (1pсs) Užkepta austrė su špinatais ROCKEFELLER Oven baked oyster ROSCKEFELLER style Запеченнaя устрицa с шпинатом РОКФЕЛЛЕР | 8,50 |
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара / TAPAS | € |
Gambas con pan Krevetė ant duonelės ispaniškai su kaparėlių – pomidorų salsa Tapas with shrimps and tomato – caper salsa Kреветка на хлебушке c сальсой из помидоров и каперсов | 4,50 |
Chorizo con pan Kepta čiorizo dešra ant čiabata duonos su paprika ir pepperoni Ciabata with roasted chorizo, paprika and pepperoni Хлеб ciabata c жаренной чоризо, паприкой и пепперони | 4,50 |
Berenjenas con queso Skrebutis su baklažanais, paprika, mėlynuoju sūriu ir graikiniais riešutais Toast with oven roasted eggplant, paprika, blue cheese and walnuts Тост c баклажанами, паприкой, грецкими орехaми, сыром bleu | 4,50 |
Melón con Serrano Melionas apjuostas serano kumpiu Serrano-wrapped melon slices Дыня с ветчиной Serrano | 4,50 |
Palillos Pikantiškai įdarytos datulės, apjuostos bekono griežinėliu Crispy bacon-wrapped stuffed dates Обжаренные фаршированны финики в беконе | 4,00 |
Tapas de queso Trijų rūšių ispaniški sūriai Spanish cheese trio Испанский сыр трех сортов | 5,80 |
Aceitunas negro Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės Black olives home made style Маслины по домашнему | 4,50 |
Almendras tostadas Sūdyti kepti migdolai Roasted salted almonds Обжаренный cоленый миндаль | 4,50 |
Nachos Kukurūzų traškučiai su įvairiais padažais: gvakamolės, sūrio, taco Nachos crisps with sauce trio:Guacamole, cheese, taco Чипсы начос с тремя соусами | 4,50 |
Grilled beef with pepperoni NEW Ant griliaus kepta jautienos išpjova su čiabata ir peperoni Grilled beef with ciabata and pepperoni Жареное говяжье филе с хлебом ciabata и пепперони | 8,00 |
Tapas variadas Tapas rinkinys 10 vnt. Assorted Tapas 10pcs Набор тапас 10 шт | 15,00 |
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара PLATO DE CARNE / UŽKANDŽIAI / PLATES TO SHARE / ЗАКУСКИ | € |
Jabugo y salchichon Mėsos ir dešrų rinkinys Assorted meat and sausages Мясное ассорти | 6,10 |
Pata negro Iberico vytintas kumpis Spain’s finest Iberico ham Вяленый окорок Iberico | 15,80 |
Pata Serrano Serano vytintas kumpis Spain’s ham Serrano Вяленый окорок Serrano | 6,10 |
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара ENSALADA / SALOTOS / SALADS / САЛАТЫ | € |
Ensalada verde Šviežių daržovių salotos su skrebučiais, pasirinktinai: su kepta jautiena* arba su ožkos sūriu Fresh vegetable salad with croutons, optional with: beef* or goat cheese Салат из свежих овощей с гренками, и на выбор: c говядиной-гриль*, c козьим сыром | 9,40* 6,50 |
Ceasar salad with: tiger shrimps* or grilled chicken Cezario salotos, pasirinktinai: su tigrinėmis krevetėmis* arba ant griliaus kepta vištiena Салат Цезарь на выбор: c тигровыми креветками* или жареной на гриле куриной грудкой | 9,40* 6,50 |
Vinigret de pulpo Aštunkojų salotos su paprika Octopus salad with paprika Салат из осьминога c паприкой | 8,00 |
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара APERITIVOS CALIENTES / HOT APPETIZERS / KARŠTI UŽKANDŽIAI / ГОРЯЧИЕ ЗАКУСКИ | € |
Chorizo al vino Vyne keptos čiorizo dešrelės Wine roasted chorizo sausages Жареные в вине чоризо колбаски | 6,60 |
Buffalo wings Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai Печеные куриные крылышки | 6,60 |
Pollo al ajillo Kepta vištiena su česnakais ir čili pipirais Roasted chicken skewers with garlic and chili peppers Цыплёнок с чесноком и чили | 6,20 |
Gambas al ajillo Keptos krevetės su česnakais ir čili pipirais Roasted shrimp with garlic and chili peppers Креветки с чесноком и чили-перцем | 7,90 |
Ravioli con cordero Ravioliai su ėriena Ravioli with lamb Равиоли с ягнятиной | 6,50 |
Pulpo al ajillo NEW Keptas aštuonkojis su česnakais ir čili pipirais Roasted octopus with garlic and chili peppers Жареный осьминог с чесноком и чили-перцем | 10,50 |
Pulpo de Gallego NEW Astuonkojis galiciškai Octopus by galician Осьминог по галисийски | 9,50 |
SOPAS / SRIUBOS / SOUPS / СУПЫ | € |
Basque Baskiška žuvies sriuba Basque fish soup Бискайский рыбный суп | 9,80 |
Creamy beef soup Aštri kreminė jautienos sriuba Пикантный крем-суп из говядины | 9,50 |
Mallorca Skaidri aromatingų daržovių sriuba Clear Spanish vegetable soup Прозрачный суп из ароматной зелени | 6,20 |
Clam Chowder Tradicinė Amerikos jūros gėrybių sriuba su grietinėle ir baltuoju vynu Клам - чаудер - традиционныи американский сливочный суп | 9,20 |
Gazpacho Tradicinė šalta ispaniška pomidorų sriuba (sezoninė 05-09 mėn) Traditional cold Spanish soup (available from May to September) Традиционный (холодный) испанский суп из помидоров (сезонный c V до IX) | 5,80 |
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара PLATOS PRINCIPALES / PATIEKALAI / MAIN COURSES / ГОРЯЧИЕ БЛЮДА | € |
Tikrasis amerikietiškas mėsainis (bandelė pasirinktinai: sviestinė arba tradicinė; „baby“ bulvytės; garnyras pasirinktinai: svogūnų žiedai arba marinuotos daržovės) Superburger „California“ (burger buns for your choice: butter bun or classic; baby potatoes; side dish for your choice: marinated vegetables or onion rings) Настоящий американский гамбургер (булочка на Ваш выбор: Масляная или классическая; "baby" картофель; гарнир на Ваш выбор: луковые кольца или маринованные овощи) | 14,80 |
Burger with shrimps Mėsainis su krevetėmis Бургер с креветками | 13,90 |
Fish burger NEW Mėsainis su žuvimi Рыбный бургер | 14,50 |
Mėsainis su vištiena Chicken burger Kуриный бургер | 10,50 |
Vegetariškas suvožtinis Veggie burger Вегетарианский бургер | 10,50 |
Dvigubas amerikietiškas mėsainis su sūriu Double cheeseburger Двойной американский чизбургер | 27,00 |
Brandintos jautienos išpjovos kepsnys 200g. Beef steak 200g. Стейк из говяжей вырезки 200g. | 23,00 |
Flamenco Kepta vištienos file su traškia migdolų plutele ir abrikosais Oven roasted chicken breast with a crispy almond crust and apricots Жареное куриное филе с абрикосами и хрустящей миндальной корочкой | 8,80 |
Salmon con jamon Kepta lašiša apjuosta Serrano kumpio griežinėliais patiekiama su pikantišku medaus padažu Baked salmon wrapped in Serrano ham and served with a delicate honey glaze Запечённый лосось в ветчине Serrano под медовым соусом | 9,50 |
Costillas de America con salsa de bourbon NEW Amerikietiški šonkauliai su bourbon viskio padažu BBQ ribs with bourbon whisky sauce Американские ребрышки с соусом виски бурбон | 15,00 |
Carne de res picante NEW Kepta jautiena (200 g.), jalapenai, čili pipirai, mini svogūnėliai, česnakas, alyvuogių aliejus Beef (200g.), jalapeno, chili, mini onions, garlic, olive oil Жареная говядина (200г.), халапено, чили, мини лук, чеснок, оливковое масло | 21,00 |
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара POSTRES / DESERTAI / DESSERTS / ДECEPТЫ | € |
Crema Catalana Ispaniškas desertas Crema Catalana Spain's Catalan version of crème brulée Традиционный испанский десерт | 5,50 |
TURRON Namų gamybos ledai su karamelizuotais riešutais Home made ice cream with caramelized nuts Домашнее мороженое с карамелизированными орехами | 4,80 |
Tarta de Queso Sūrio pyragas "New York" cheese cake Чизкейк | 6,00 |
Pastel de Chocolate Šokoladinis pyragas su vaniliniais ledais Hot fudge BROWNIE Шоколадний пирог с ванильным мороженым | 5,90 |
Raviolis de Chocolate Šokoladiniai ravioliai su apelsinų padažu ir šlakeliu Grand Marnier Chocolate ravioli with orange sauce and a splash of Grand Marnier Шоколадные равиоли с апельсиновым соусом и всплеском Grand Marnier | 6,20 |
Torta de Almendras Santiago Migdolinis tortas Santiago Миндальный торт Сантьяго | 6,00 |
Milk shakes Pieno ir ledų kokteiliai Молочно - мороженый коктейль | 5,20 |
CALIFORNIA GOURMET MENIU
AUSTRĖS / OYSTERS | € |
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU: MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.) CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS) | 3.90 |
UŽKEPTA AUSTRĖ „CASINO“ SU VĖŽIŲ UODEGĖLĖMIS IR PARMIDŽANU (1 VNT.) OYSTER CASINO WITH CRAYFISH TAILS AND PARMIGIANO (1 PCS) | 8.50 |
UŽKEPTA AUSTRĖ „ROCKEFELLER“ SU ŠPINATAIS (1 VNT.) OYSTER ROCKEFELLER STYLE (1 PCS) | 8.50 |
SRIUBOS / SOUPS | € |
TRUMŲ IR BARAVYKŲ SRIUBA, PATEIKIAMA SU PRANCŪZIŠKU SKREBUČIU IR BALTAISIAIS TRUMAIS TRUFFLE AND WILD BOLETUS SOUP SERVED WITH FRENCH TOAST AND WHITE TRUFFLES | 9.80 |
ŽALIŲJŲ SMIDRŲ KREMINĖ SRIUBA SU DŽIOVINTO SERANO KUMPIO TRAŠKUČIU ASPARAGUS CREAM SOUP WITH DRIED SERRANO HAM CHIPS | 7.90 |
MŪSŲ „TARTARE“/ OUR TARTARES | € |
SILPNAI SŪDYTOS LAŠIŠOS „TARTARE“ IR ŠVELNUS RIKOTOS-KRAPŲ KREMAS LIGHTLY SALTED SALMON TARTARE AND RICOTTA-DILL CREAM | 7.50 |
RAUSVOJO TUNO „TARTARE“ SU RIEŠUTŲ ALIEJUMI, JŪROS DUMBLIŲ SALOTOS PINK TUNA TARTARE WITH NUT OIL, SEAWEED SALAD | 12.90 |
ARKLIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU GRŪDĖTOMIS GARSTYČIOMIS, PUTPELĖS KIAUŠINIU, KEPTI ARTIŠOKAI HORSE MEAT FILLET TARTARE WITH GRAINY DIJON MUSTARD, QUAIL EGG, ROASTED ARTICHOKES | 14.50 |
JAUTIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU MARINUOTOMIS DARŽOVĖMIS, KEPTOS „BABY“ BULVĖS BEEF FILLET TARTARE WITH MARINATED VEGETABLES, ROASTED BABY POTATOES | 12.90 |
ELNIENOS „TARTARE“ SU MIŠKO GRYBAIS, UOGOMIS IR RUGINE DUONA VENISON TARTARE WITH FOREST MUSHROOMS, BERRIES AND RYE-BREAD | 14.40 |
ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI / COLD APPETISERS | € |
ANČIŲ KEPENĖLIŲ PAŠTETAS „FOIE-GRAS“ SU FIGOMIS, FIGŲ DŽEMU, KVIETINĖS DUONOS SKREBUČIU DUCK LIVER PÂTÉ FOIE-GRAS WITH FIGS, FIG JAM, TOASTED WHEAT BREAD | 9.80 |
JAUTIENOS KARPAČAS SU BALTO VYNO IR ČILI PADAŽU, PARMIDŽANO DROŽLĖMIS BEEF CARPACCIO WITH WHITE WINE AND CHILI SAUCE, PARMIGIANO SHAVINGS | 12.50 |
BUROKĖLIŲ, OŽKOS SŪRIO IR KEDRINIŲ PINIJŲ SALOTOS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS SLYVOMIS BEETROOT, GOAT CHEESE AND PINE NUTS SALAD WITH BRANDIED PLUMS | 8.50 |
AVOKADO, BABY ŠPINATŲ BEI LENGVAI RŪKYTOS ANTIENOS FILĖ SALOTOS SU KARAMELIZUOTAIS GRAIKINIAIS RIEŠUTAIS BEI MIŠKO UOGOMIS AVOCADO, BABY SPINACH AND SMOKED DUCK FILLET SALAD WITH CARAMELIZED WALNUTS AND WILD BERRIES | 9.80 |
KREVEČIŲ KARPAČAS SU ROŽINIAIS PIPIRAIS IR CITRUSINĖMIS SALOTOMIS SHRIMP CARPACCIO WITH ROSE PEPPER AND CITRUS FRUIT SALAD | 10.50 |
CLASSIC „WALDORF“ SALAD KLASIKINĖS „WALDORF“ SALOTOS | 6,00 |
KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI / HOT APPETISERS | € |
JŪROS ŠUKUTĖS, KEPTI SMIDRAI IR BULVIŲ-SALIERŲ KREMAS SEA SCALLOPS, ROASTED ASPARAGUS, POTATOE-CELERY CREAM | 12.60 |
KEPTOS RIEBIOSIOS ANTIENOS KEPENĖLĖS „FOIE-GRAS“, KARAMELIZUOTI PERSIKAI IR ŠVIEŽIOS UOGOS ROASTED DUCK LIVER FOIE-GRAS, CARAMELIZED PEACHES AND FRESH BERRIES | 14.30 |
RAVIOLIAI ĮDARYTI TRIJŲ RŪŠIŲ RIEŠUTAIS, SŪRIO PADAŽE RAVIOLI STUFFED WITH THREE KINDS OF NUTS IN CHEESE SAUCE | 7.60 |
"TORTELLINI" SU ELNIENA IR KADAGIŲ UOGOMIS BEI MIŠKO MĖLYNIŲ PADAŽU TORTELLINI WITH VENISON, JUNIPER BERRIES AND WILD BLUEBERRY SAUCE | 8.20 |
RAVIOLIAI SU ANTIENA IR ANTIENOS KEPENĖLIŲ ĮDARU, FOIE-GRAS PADAŽAS RAVIOLI STUFFED WITH DUCK MEAT AND DUCK LIVER, FOIE-GRAS SAUCE | 9.30 |
KARŠTI PATIEKALAI / HOT COURSES | € |
OTO FILĖ SU BALTO VYNO IR ŠALOT PADAŽU, KEPTI POMIDORAI IR KVINOJOS SĖKLOS HALIBUT FILLET WITH WHITE WINE-SHALLOT SAUCE, ROASTED TOMATOES, QUINOA SEEDS | 14.50 |
ROŽINIO TUNO FILĖ SU APELSINŲ PADAŽU, KEPTI ARTIŠOKAI IR SMIDRAI PINK TUNA FILLET WITH ORANGE SAUCE, ROASTED ARTICHOKES AND ASPARAGUS | 16.10 |
AŠTUONKOJIS KEPTAS ANT GROTELIŲ, KEPTOS „BABY“ BULVĖS, CITRUSINIS PESTO PADAŽAS GRILLED OCTOPUS, ROASTED BABY POTATOES, CITRUS PESTO | 16.10 |
ĖRIUKO RUMP STEIKAS SU BULVIŲ GRATINU IR KEPTOMIS PAPRIKOMIS LAMB RUMP STEAK WITH ROASTED BELL PEPPERS AND POTATO GRATIN | 15.90 |
ANTIENOS FILĖ SU KARAMELIZUOTAIS KAŠTONAIS, SPANGUOLIŲ PADAŽU, KUSKUSAS DUCK FILLET WITH CARAMELIZED CHESTNUTS, CRANBERRIES SAUCE, COUSCOUS | 15.60 |
ELNIENOS KEPSNYS SU KADAGIŲ IR ČIOBRELIŲ PADAŽU, BULVIŲ GRATINU, TRAŠKIOMIS MINI DARŽOVĖMIS VENISON STEAK WITH JUNIPER BERRIES - THYME SAUCE, POTATO GRATIN, CRUNCHY MINI VEGETABLES | 19.50 |
WAGYU STRIP STEAK (350g), SVIESTE KEPTI ŠPARAGAI IR DEMI GLACE PADAŽAS WAGYU STRIP STEAK (350g), BUTTER-FRIED ASPARAGUS AND DEMI GLACE SAUCE | 55.00 |
DESERTAI / DESSERTS | € |
GAIVUS MANGO PYRAGAS SU ŠVIEŽIOMIS UOGOMIS IR APELSINŲ PUDRA LIGHT MANGO PIE WITH FRESH BERRIES AND POWDERED ORANGE | 5.80 |
ŠOKOLADINIS TORTUKAS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS VYŠNIOMIS CHOCOLATE CAKE WITH BRANDIED SWEET CHERRIES | 6.50 |
MORENGINIS PYRAGAITIS SU MIŠKO UOGOMIS "PAVLOVA STYLE" "PAVLOVA STYLE" MERINGUE CAKE WITH WILD BERRIES |