WEEKEND BRUNCH / VĖLYVIEJI SAVAITGALIO PUSRYČIAI VI 12:00-15:00 €
 You will get a plate with a variety of snacks and the main dish from à la carte menu on request. Everyone is treated with the glass of sparkling wine and a load of vitamins – freshly squeezed orange juice. 

Jūsų lauks įvairių užkandžių rinkinys, taip pat užsakomasis patiekalas. Svečius vaišiname taure gaivaus ir putojančio vyno bei vitaminų užtaisu — šviežiai spaustomis apelsinų sultimis.

 25,00
 BREAKFAST all day / PUSRYČIAI visą dieną VII-IV 8:00-01:00 V 8:00-05:00 VI 8:00-03:00 €
Poached eggs selection / Be lukšto virti kiaušiniai
Benedict (sourdough bread topped with condiments of your choice and Hollandaise sauce)
Benediktas (su Olandišku padažu, Jūsų pasirinktais priedais ant sourdough duonelės)                    

 10,00
Poached egg  RoyaleBe lukšto virtas kiaušinis Royale
With lightly salted salmon and trout caviar on brioche bun, topped with Hollandaise sauce
Su lengvai sūdyta lašiša, upėtakio ikrais, Hollandaise padažu ant sviestinės Brioche duonelės
14,00
Poached egg  ExquisiteBe lukšto virti kiaušiniai
Exquisite (with white truffles and champagne sauce, Parma ham and blanched asparagus)
Exquisite (su baltų trumų ir šampano padažu, Parmos kumpiu bei blanširuotais smidrais)
 8,80
Ravioli stuffed with three kinds of nuts in cheese sauce
Ravioli įdaryti trijų rūšių riešutais sūrio padaže
 6,30
Croque monsieur
Baked sandwich with beef ham or pork bacon between brioche slices topped with grated cheese
Keptas sumuštinis su sūriu ir jautienos kumpiu arba šonine       
 6,50
Croque madame
Croque monsieur topped with fried egg
Keptas sumuštinis su sūriu, jautienos kumpiu arba šonine ir keptu kiaušiniu
 6,80
Sausages, eggs, tomatoes, mushrooms, beans, bacon, toast bread
Dešrelės, kiaušiniai, pomidorai, pievagrybiai, pupelės, šoninė, skrudinta duona
 8,50
Chorizo al vino
Wine roasted chorizo sausage
Vyne keptos čiorizo dešrelės
 6,60
Crepe with curd and fresh berries
Lietiniai blyneliai su varške ir šviežiomis uogomis
 5,50
ACADEMIA de OSTRAS / AUSTRIŲ AKADEMIJA / OYSTERS ACADEMY / АКАДЕМИЯ УСТРИЦ  €
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU  JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU:  MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.)
CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS)
Улов дня: устрица "Tsarskaya", "Giillardeau" или "Bretagne", которая подается с черным хлебом, маслом и соусом на выбор: синего лука или имбирным (1 шт)

 3,90
Las Ostras Imperial (6pсs)
Austrės IMPERIAL su juodaisiais ikrais ir šampanu
Oysters IMPERIAL with black caviar and champagne
Устрицы ИМПЕРИАЛ с черной икрой и шампанским
 105,00
Las Ostras Cazino al horno (1pсs)
Užkepta austrė CASINO su vėžių uodegėlėmis
Oven baked oyster CASINO with crayfish tails
Запеченнaя устрицa КАЗИНО с раковыми шейками
 8,50
Las Ostras Rockefeller al horno (1pсs)
Užkepta austrė su špinatais ROCKEFELLER
Oven baked oyster ROSCKEFELLER style
Запеченнaя устрицa с шпинатом РОКФЕЛЛЕР
 8,50
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара / TAPAS €
Gambas con pan
Krevetė ant duonelės ispaniškai su kaparėlių – pomidorų salsa
Tapas with shrimps and tomato – caper salsa
Kреветка на хлебушке c сальсой из помидоров и каперсов
 4,50
Chorizo con pan
Kepta čiorizo dešra ant čiabata duonos su paprika ir pepperoni
Ciabata with roasted chorizo, paprika and pepperoni
Хлеб ciabata c жаренной чоризо, паприкой и пепперони
 4,50
Berenjenas con queso
Skrebutis su baklažanais, paprika, mėlynuoju sūriu ir graikiniais riešutais
Toast with oven roasted eggplant, paprika, blue cheese and walnuts
Тост c баклажанами, паприкой, грецкими орехaми, сыром bleu
 4,50
Melón con Serrano
Melionas apjuostas serano kumpiu
Serrano-wrapped melon slices
Дыня с ветчиной Serrano
 4,50
Palillos
Pikantiškai įdarytos datulės, apjuostos bekono griežinėliu
Crispy bacon-wrapped stuffed dates
Обжаренные фаршированны финики в беконе
 4,00
Tapas de queso
Trijų rūšių ispaniški sūriai
Spanish cheese trio
Испанский сыр трех сортов
 5,80
Aceitunas negro
Mūsų marinuotos juodosios alyvuogės
Black olives home made style
Маслины по домашнему
 4,50
Almendras tostadas
Sūdyti kepti migdolai
Roasted salted almonds
Обжаренный cоленый миндаль
 4,50
Nachos
Kukurūzų traškučiai su įvairiais padažais: gvakamolės, sūrio, taco
Nachos crisps with sauce trio:Guacamole, cheese, taco
Чипсы начос с тремя соусами
 4,50
Grilled beef with pepperoni NEW
Ant griliaus kepta jautienos išpjova su čiabata ir peperoni
Grilled beef with ciabata and pepperoni
Жареное говяжье филе с хлебом ciabata и пепперони
 8,00
Tapas variadas
Tapas rinkinys 10 vnt.
Assorted Tapas 10pcs
Набор тапас 10 шт
 15,00
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара 
PLATO DE CARNE / UŽKANDŽIAI / PLATES TO SHARE / ЗАКУСКИ
 
Jabugo y salchichon
Mėsos ir dešrų rinkinys
Assorted meat and sausages
Мясное ассорти
 6,10
Pata negro
Iberico vytintas kumpis
Spain’s finest Iberico ham
Вяленый окорок Iberico
 15,80
Pata Serrano
Serano vytintas kumpis
Spain’s ham Serrano
Вяленый окорок Serrano
 6,10
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара 
ENSALADA / SALOTOS / SALADS / САЛАТЫ
 
Ensalada verde
Šviežių daržovių salotos su skrebučiais, pasirinktinai: su kepta jautiena* arba su ožkos sūriu
Fresh vegetable salad with croutons, optional with: beef* or goat cheese
Салат из свежих овощей с гренками, и на выбор: c говядиной-гриль*, c козьим сыром
 9,40*
 6,50
Ceasar salad with: tiger shrimps* or grilled chicken
Cezario salotos, pasirinktinai: su tigrinėmis krevetėmis* arba ant griliaus kepta vištiena
Салат Цезарь на выбор: c тигровыми креветками* или жареной на гриле куриной грудкой
 9,40*
 6,50
Vinigret de pulpo
Aštunkojų salotos su paprika
Octopus salad with paprika
Салат из осьминога c паприкой
 8,00
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара
APERITIVOS CALIENTES / HOT APPETIZERS / KARŠTI UŽKANDŽIAI / ГОРЯЧИЕ ЗАКУСКИ
 
Chorizo al vino
Vyne keptos čiorizo dešrelės
Wine roasted chorizo sausages
Жареные в вине чоризо колбаски
 6,60
Buffalo wings
Saldžiarūgščiai vištienos sparneliai
Печеные куриные крылышки
 6,60
Pollo al ajillo
Kepta vištiena su česnakais ir čili pipirais
Roasted chicken skewers with garlic and chili peppers
Цыплёнок с чесноком и чили
 6,20
Gambas al ajillo
Keptos krevetės su česnakais ir čili pipirais
Roasted shrimp with garlic and chili peppers
Креветки с чесноком и чили-перцем
 7,90
Ravioli con cordero
Ravioliai su ėriena
Ravioli with lamb
Равиоли с ягнятиной
 6,50
Pulpo al ajillo NEW
Keptas aštuonkojis su česnakais ir čili pipirais
Roasted octopus with garlic and chili peppers
Жареный осьминог с чесноком и чили-перцем
 10,50
Pulpo de Gallego NEW
Astuonkojis galiciškai
Octopus by galician
Осьминог по галисийски
 9,50
SOPAS / SRIUBOS / SOUPS / СУПЫ €
Basque
Baskiška žuvies sriuba
Basque fish soup
Бискайский рыбный суп
 9,80
Creamy beef soup
Aštri kreminė jautienos sriuba
Пикантный крем-суп из говядины
 9,50
Mallorca
Skaidri aromatingų daržovių sriuba
Clear Spanish vegetable soup
Прозрачный суп из ароматной зелени
 6,20
Clam Chowder
Tradicinė Amerikos jūros gėrybių sriuba su grietinėle ir baltuoju vynu
Клам - чаудер - традиционныи американский сливочный суп
 9,20
Gazpacho
Tradicinė šalta ispaniška pomidorų sriuba (sezoninė 05-09 mėn)
Traditional cold Spanish soup (available from May to September)
Традиционный (холодный) испанский суп из помидоров (сезонный c V до IX)
 5,80
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара
PLATOS PRINCIPALES / PATIEKALAI / MAIN COURSES / ГОРЯЧИЕ БЛЮДА
 
Tikrasis amerikietiškas mėsainis (bandelė pasirinktinai: sviestinė arba tradicinė; „baby“ bulvytės; garnyras pasirinktinai: svogūnų žiedai arba marinuotos daržovės)
Superburger „California“ (burger buns for your choice: butter bun or classic; baby potatoes; side dish for your choice: marinated vegetables or onion rings)
Настоящий американский гамбургер (булочка на Ваш выбор: Масляная или классическая; "baby" картофель; гарнир на Ваш выбор: луковые кольца или маринованные овощи)
 14,80
Burger with shrimps
Mėsainis su krevetėmis
Бургер с креветками
 13,90
Fish burger NEW
Mėsainis su žuvimi
Рыбный бургер
 14,50
Mėsainis su vištiena
Chicken burger
Kуриный бургер
 10,50
Vegetariškas suvožtinis
Veggie burger
Вегетарианский бургер
 10,50
Dvigubas amerikietiškas mėsainis su sūriu
Double cheeseburger
Двойной американский чизбургер
 27,00
Brandintos jautienos išpjovos kepsnys 200g.
Beef steak 200g.
Стейк из говяжей вырезки 200g.
 23,00
Flamenco
Kepta vištienos file su traškia migdolų plutele ir abrikosais
Oven roasted chicken breast with a crispy almond crust and apricots
Жареное куриное филе с абрикосами и хрустящей миндальной корочкой
 8,80
Salmon con jamon
Kepta lašiša apjuosta Serrano kumpio griežinėliais patiekiama su pikantišku medaus padažu
Baked salmon wrapped in Serrano ham and served with a delicate honey glaze
Запечённый лосось в ветчине Serrano под медовым соусом
 9,50
Costillas de America con salsa de bourbon NEW
Amerikietiški šonkauliai su bourbon viskio padažu
BBQ ribs with bourbon whisky sauce
Американские ребрышки с соусом виски бурбон
 15,00
Carne de res picante NEW
Kepta jautiena (200 g.), jalapenai, čili pipirai, mini svogūnėliai, česnakas, alyvuogių aliejus
Beef (200g.), jalapeno, chili, mini onions, garlic, olive oil
Жареная говядина (200г.), халапено, чили, мини лук, чеснок, оливковое масло
 21,00
Klasikiniai baro patiekalai / Bar classics / Классика бара 
POSTRES / DESERTAI / DESSERTS / ДECEPТЫ
 
Crema Catalana
Ispaniškas desertas Crema Catalana
Spain's Catalan version of crème brulée
Традиционный испанский десерт
 5,50
TURRON
Namų gamybos ledai su karamelizuotais riešutais
Home made ice cream with caramelized nuts
Домашнее мороженое с карамелизированными орехами
 4,80
Tarta de Queso
Sūrio pyragas
"New York" cheese cake
Чизкейк
 6,00
Pastel de Chocolate
Šokoladinis pyragas su vaniliniais ledais
Hot fudge BROWNIE
Шоколадний пирог с ванильным мороженым
 5,90
Raviolis de Chocolate
Šokoladiniai ravioliai su apelsinų padažu ir šlakeliu Grand Marnier
Chocolate ravioli with orange sauce and a splash of Grand Marnier
Шоколадные равиоли с апельсиновым соусом и всплеском Grand Marnier
 6,20
Torta de Almendras Santiago
Migdolinis tortas Santiago
Миндальный торт Сантьяго
 6,00
Milk shakes
Pieno ir ledų kokteiliai
Молочно - мороженый коктейль
 5,20

CALIFORNIA GOURMET MENIU

AUSTRĖS / OYSTERS  €
ŠIOS DIENOS LAIMIKIS: AUSTRĖ „TSARSKAYA“, „GILLARDEAU“ ARBA „BRETAGNE“ PATIEKIAMA SU  JUODA DUONA, SVIESTU IR PADAŽU:  MĖLYNŲJŲ SVOGŪNŲ/ IMBIERO, PASIRINKTINAI (1 VNT.)
CATCH OF THE DAY: TSARSKAYA, GILLARDEAU OR BRETAGNE, OYSTER SERVED WITH BREAD, BUTTER AND BLUE ONION/ GINGER SAUCE OF YOUR CHOICE (1 PCS)
3.90 
UŽKEPTA AUSTRĖ „CASINO“ SU VĖŽIŲ UODEGĖLĖMIS IR PARMIDŽANU (1 VNT.)
OYSTER CASINO WITH CRAYFISH TAILS AND PARMIGIANO (1 PCS)
8.50
UŽKEPTA AUSTRĖ „ROCKEFELLER“ SU ŠPINATAIS (1 VNT.)
OYSTER ROCKEFELLER STYLE (1 PCS)
8.50
SRIUBOS / SOUPS
TRUMŲ IR BARAVYKŲ SRIUBA, PATEIKIAMA SU PRANCŪZIŠKU SKREBUČIU IR BALTAISIAIS TRUMAIS 
TRUFFLE AND WILD BOLETUS SOUP SERVED WITH FRENCH TOAST AND WHITE TRUFFLES
 9.80
ŽALIŲJŲ SMIDRŲ KREMINĖ SRIUBA SU DŽIOVINTO SERANO KUMPIO TRAŠKUČIU
ASPARAGUS CREAM SOUP WITH DRIED SERRANO HAM CHIPS
 7.90
 MŪSŲ „TARTARE“/ OUR TARTARES €
SILPNAI SŪDYTOS LAŠIŠOS „TARTARE“ IR ŠVELNUS RIKOTOS-KRAPŲ KREMAS
LIGHTLY SALTED SALMON TARTARE AND RICOTTA-DILL CREAM
7.50
RAUSVOJO TUNO „TARTARE“ SU RIEŠUTŲ ALIEJUMI, JŪROS DUMBLIŲ  SALOTOS
PINK TUNA TARTARE WITH NUT OIL, SEAWEED SALAD
12.90
ARKLIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU GRŪDĖTOMIS GARSTYČIOMIS, PUTPELĖS KIAUŠINIU, KEPTI ARTIŠOKAI
HORSE MEAT FILLET TARTARE WITH GRAINY DIJON MUSTARD, QUAIL EGG, ROASTED ARTICHOKES
14.50
JAUTIENOS IŠPJOVOS „TARTARE“ SU  MARINUOTOMIS DARŽOVĖMIS, KEPTOS „BABY“ BULVĖS
BEEF FILLET TARTARE WITH MARINATED VEGETABLES, ROASTED BABY POTATOES       
12.90 
ELNIENOS „TARTARE“ SU MIŠKO GRYBAIS, UOGOMIS IR RUGINE DUONA
VENISON TARTARE WITH FOREST MUSHROOMS, BERRIES AND RYE-BREAD
14.40 
 ŠALTIEJI UŽKANDŽIAI / COLD APPETISERS €
ANČIŲ KEPENĖLIŲ PAŠTETAS „FOIE-GRAS“ SU FIGOMIS, FIGŲ DŽEMU, KVIETINĖS DUONOS SKREBUČIU
DUCK LIVER PÂTÉ FOIE-GRAS WITH FIGS, FIG JAM, TOASTED WHEAT BREAD 
 9.80
JAUTIENOS KARPAČAS SU BALTO VYNO IR ČILI PADAŽU, PARMIDŽANO DROŽLĖMIS
BEEF CARPACCIO WITH WHITE WINE AND CHILI SAUCE, PARMIGIANO SHAVINGS
 12.50
BUROKĖLIŲ, OŽKOS SŪRIO IR KEDRINIŲ PINIJŲ SALOTOS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS SLYVOMIS
BEETROOT, GOAT CHEESE AND PINE NUTS SALAD WITH BRANDIED PLUMS
 8.50
AVOKADO, BABY ŠPINATŲ BEI LENGVAI RŪKYTOS ANTIENOS FILĖ SALOTOS SU KARAMELIZUOTAIS  GRAIKINIAIS  RIEŠUTAIS BEI MIŠKO UOGOMIS
AVOCADO, BABY SPINACH AND SMOKED DUCK FILLET SALAD WITH CARAMELIZED WALNUTS AND WILD BERRIES
 9.80
KREVEČIŲ KARPAČAS SU ROŽINIAIS PIPIRAIS IR CITRUSINĖMIS SALOTOMIS
SHRIMP CARPACCIO WITH ROSE PEPPER AND CITRUS FRUIT SALAD
 10.50
CLASSIC „WALDORF“ SALAD 
KLASIKINĖS „WALDORF“ SALOTOS
 6,00
KARŠTIEJI UŽKANDŽIAI / HOT APPETISERS €
JŪROS ŠUKUTĖS, KEPTI SMIDRAI IR BULVIŲ-SALIERŲ KREMAS
SEA SCALLOPS, ROASTED ASPARAGUS, POTATOE-CELERY CREAM
 12.60
KEPTOS RIEBIOSIOS ANTIENOS KEPENĖLĖS „FOIE-GRAS“, KARAMELIZUOTI PERSIKAI IR ŠVIEŽIOS UOGOS
ROASTED DUCK LIVER FOIE-GRAS, CARAMELIZED PEACHES AND FRESH BERRIES
 14.30
RAVIOLIAI ĮDARYTI TRIJŲ RŪŠIŲ RIEŠUTAIS, SŪRIO PADAŽE
RAVIOLI STUFFED WITH THREE KINDS OF NUTS IN CHEESE SAUCE
 7.60
"TORTELLINI" SU ELNIENA IR KADAGIŲ UOGOMIS BEI MIŠKO MĖLYNIŲ PADAŽU
TORTELLINI WITH VENISON, JUNIPER BERRIES AND WILD BLUEBERRY SAUCE
 8.20
RAVIOLIAI SU ANTIENA IR ANTIENOS KEPENĖLIŲ ĮDARU, FOIE-GRAS PADAŽAS
RAVIOLI STUFFED WITH DUCK  MEAT AND DUCK LIVER,  FOIE-GRAS SAUCE
 9.30
 KARŠTI PATIEKALAI / HOT COURSES €
OTO FILĖ SU BALTO VYNO IR ŠALOT PADAŽU, KEPTI POMIDORAI  IR KVINOJOS SĖKLOS
HALIBUT FILLET WITH WHITE WINE-SHALLOT SAUCE, ROASTED TOMATOES,  QUINOA SEEDS
 14.50
ROŽINIO TUNO FILĖ SU APELSINŲ PADAŽU, KEPTI ARTIŠOKAI IR SMIDRAI
PINK TUNA FILLET WITH ORANGE SAUCE, ROASTED ARTICHOKES AND ASPARAGUS
 16.10
AŠTUONKOJIS KEPTAS ANT GROTELIŲ, KEPTOS „BABY“ BULVĖS, CITRUSINIS PESTO PADAŽAS
GRILLED OCTOPUS, ROASTED BABY POTATOES, CITRUS PESTO
 16.10
ĖRIUKO RUMP STEIKAS SU BULVIŲ GRATINU IR KEPTOMIS PAPRIKOMIS
LAMB RUMP STEAK WITH ROASTED BELL PEPPERS AND POTATO GRATIN
 15.90
ANTIENOS FILĖ SU KARAMELIZUOTAIS KAŠTONAIS, SPANGUOLIŲ PADAŽU, KUSKUSAS
DUCK FILLET WITH CARAMELIZED CHESTNUTS, CRANBERRIES SAUCE, COUSCOUS
 15.60
ELNIENOS KEPSNYS SU KADAGIŲ IR ČIOBRELIŲ PADAŽU, BULVIŲ GRATINU, TRAŠKIOMIS MINI DARŽOVĖMIS
VENISON STEAK WITH JUNIPER BERRIES - THYME SAUCE, POTATO GRATIN, CRUNCHY MINI VEGETABLES
 19.50
WAGYU STRIP STEAK (350g), SVIESTE KEPTI ŠPARAGAI IR DEMI GLACE PADAŽAS 
WAGYU STRIP STEAK (350g), BUTTER-FRIED ASPARAGUS AND DEMI GLACE SAUCE
 55.00
 DESERTAI / DESSERTS €
GAIVUS MANGO PYRAGAS SU ŠVIEŽIOMIS UOGOMIS IR APELSINŲ PUDRA
LIGHT MANGO PIE WITH FRESH BERRIES AND POWDERED ORANGE
 5.80
ŠOKOLADINIS TORTUKAS SU BRENDYJE MIRKYTOMIS VYŠNIOMIS
CHOCOLATE CAKE WITH BRANDIED SWEET CHERRIES 
 6.50
MORENGINIS PYRAGAITIS SU MIŠKO UOGOMIS "PAVLOVA STYLE"
"PAVLOVA STYLE" MERINGUE CAKE WITH WILD BERRIES